PROGRAM

Programul evenimentului:
(varianta definitiva va fi disponibilă cu 3 zile înainte de start)
Data: 15 iunie 2013
Locul startului: Arad, lângă Primăria Arad, B-dul Revoluţiei nr 77
Intervale orare:
Semimaraton: - până la ora 08:40 – Sosirea participanţilor la punctul de start;
- 09:00 – Start;
Cursa populară 1, cros 6 km: - până la ora 11:40
– Sosirea participanţilor la punctul de start; - 12:00 – Start;
Cursa populara 2 - Cros 1 km:- până la ora 13:50 – Sosirea participanţilor la punctul de start;
- 14:00 – Starturi diferenţiate;
La final: Cursa voluntarilor;
Festivitatea de premiere pentru semimaraton si cursa de 6 km se va realiza la finalul probelor respective.
 

Ridicare pachet de start:
Se va realiza de la secretariatul aflat la sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revolutiei nr 77 (langa Primaria Arad) în perioada 13-14 iunie 2013, in intervalul orar 10-18.
Pachetul de start se va ridica pe baza actului de identitate al persoanei înscrise sau al unui părinte în cazul minorilor fără carte de identitate.
Pachetul de start conţine pentru semimaraton: număr de concurs, cip pentru cronometrare, sac pentru depozitare si tricoul oficial. Pentru cursele populare, pachetul de start conţine un număr de concurs.

Exclusiv pentru semimaraton pachetul de start se poate ridica şi în data de 15 iunie între 7 şi 8 de la un secretariat amenajat în apropierea punctului de start: sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revolutiei nr 77 (langa Primaria Arad). Pentru a evita aglomeratia si riscul de a nu va incadra în timp datorită acesteia vă sfătuim călduros să ridicati acest pachet de start în perioada 13-14 iunie 2013, mai ales dacă sunteţi din Arad şi vă este mai uşor. Vă mulţumim anticipat pentru întelegere!

Ședința tehnică: Ședința tehnică cu detalii referitoare la traseu, pentru proba de semimaraton, va avea loc in 14 iunie 2013 ora 18:00 la sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revolutiei nr 77 (langa Primaria Arad).
Cină cu paste: Participanţii de la semimaraton sunt aşteptaţi la cină, ne întâlnim pentru o masă cu paste în 14 iunie 2013, la ora 19:30, la Cantina Municipală Arad, B-dul Revoluţiei, nr 93. (un fel de „pasta-party”). Intrarea se va face pe baza numărul de concurs de la semimaraton. În cazul în care nu puteţi ajunge la ora 19:30 mai puteţi face acest lucru până cel târziu la ora 20:30.

Garderoba pentru 15 iunie 2013: Pentru schimbat si lasat obiecte personale vom avea o incapare la sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad. Tot aici este si un grup sanitar ce se poate folosi in ziua evenimentului.

Vizita Arad
Cu ocazia evenimentului CROSUL ŞI SEMIMARATONUL JUDEŢULUI ARAD din data de 15 iunie 2013 ne dorim sa va invitam la o mica vizita in municipiul Arad. Intalnirea cu cei interesati va fi in 14 iunie 2013 la ora 16:00, pe platoul din fata Primariei Municipiului Arad. Itinerariul va cuprinde cel putin urmatoarele puncte: plimbare pe faleza Muresului (intre Podgoria si Primaria Arad); parte din traseul de cros 6 km si semimaraton; oprire la Palatul Cultural Arad; oprire la Teatrul "Ioan Slavici"; popas in Piata Avram Iancu si Parcul Reconcilierii; popas la Turnul de Apa din Arad; Am fi onorati daca ati participa la micul nostru tur de "bun venit" in orasul nostru. Pentru a planifica aceasta vizita am avea nevoie sa stim numarul de persoane interesate. Prin urmare, daca ati dori sa participati la acest mic tur, va rugam sa ne trimiteti un email pe crossemimaraton@gmail.com cu subiectul "vizita Arad".